tisdag 21 maj 2013

Wc-ring

Skriver inte om vår wc-ring utan funderar på en "förminskare" till toaringen. 

Har googlat och det finns ju en hel del olika. Tyckte själv om Bumbos, den ser "bekväm" ut. Har ni förslag? Vilken har ni varit nöjda med? Tyckte priset var lite saltigt, men den håller ju nog länge. 


4 kommentarer:

  1. Vi har Babybjörns och är jättenöjda med den. Minea har suttit på den sedan hon var 9 månader och det har funkat bra trots att det står 2+ på den. Man måste ju såklart vakta... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jeps, tror set får bli en sådan åt oss med, försöker kolla tori.fi, så behöver man inte betala fyra pengar :) tack för tipset:)

      Radera
  2. Köpt cirafs..kosta typ 7e på prisma..noomi tycker om att sitta där ba hon har kläderna på:D men samma e d me vår babybjörn potta..så tror int d e skillna på "bekvämligheten"..ganska snabbt vill dom väl börja använda "stora vessan" utan babysafe lock..för d ska va samma som mamma o pappa:D o då räcker d me en pall under fötterna så dom kan stöda sig o int falla i vessan:D så själv sku ja int sätta dyra pengar på nå sånt..men man vet ju aldri..kan ju ha skillna för vissa!?

    SvaraRadera
  3. Billig får den gärna vara:) har kollat på tori.fi och huuto- nu väntar jag på svar från på tori:) vill inte ha någon dyr, men bumbon såg "ergonomisk" ut, men tror inte Elliot har så stor skillnad;)

    SvaraRadera