tisdag 10 april 2012

6 h !!

Vilket lyx!! E sov förra natten från 23.30 till 5.30- första gången vaknade jag klockan  tre och tänkte att okej han sover en stund till...vaknade 5.10 och fick nästan obehag att vad har hänt när han inte vaknat än.. men han sov sött i sin säng.. men en obehaglig känsla för en bråkdels sekund.. usch!! Dendär oron...
Men det var lyxigt att sova länge- sedan vaknade han nästa gång nie tiden. 

Har bestämt att idag blir en bra dag!! vi ska åka till Jumbo och handla lite stuff inför dopet. Det närmar sig, bara fyra dagar kvar. Har som tur bara tagit mini-cupcake bakande som mitt projekt, resten har vi beställt via bekanta.

Sedan skall vi och hälsa på en liten baby, som föddes 7.4- våra vänner fick en liten pojke. Härligt! E och babyn blir sysslingar eller pysslingar..? Försökte kolla via wikipedia (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sm%C3%A5kusin) hur det egentligen är- pojkarnas pappor är alltså småkusiner- men enligt beskrivningen på wikipedia skulle E och babyn bli bryllingar... har aldrig hört den benämningen tidigare- pappan till babyn kallar det för ludikusiner , låter bättre tycker jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar