onsdag 16 oktober 2013

Ashtanga yoga is the Grej

Alltså nu efter två yoga pass så har jag hittat muskler i min kropp som säkert aldrig varit aktiverade. Idag har jag sjukt mellan alla revben och det känns att jag gjort något effektivt. 
Det som är sämre är att jag fick ont i nacken av en rörelse som sedan gjorde att jag haft huvudvärk nästa hela dagen idag. Blää. Men nästa gång skippar jag den övningen isåfall. Men rekommenderar yoga åt alla. Speciellt ashtanga. Super! 

1 kommentar:

  1. Jag håller så med- Ashtanga yoga är verkligen super! Ser själv fram emot att återuppta ashtangan. Det är så otroligt mångsidigt och verkligen fysiskt utmanande. Jag har gått på mååånga olika timmar med olika instruktörer och bara måste rekommendera att gå på Fatima Witicks (http://fatimawitick.com/) timmar nån gång om man har möjlighet. Hon har verkligen en speciell, rättfram, stil (som en del gillar andra inte) men framförallt så är hon otroligt kunnig och är extremt noggrann med tekniken. Jag som hade yogat i flera år före jag gick på hennes timme första gången lärde mig massor med "små" saker att justera. Också hennes pilates och djupstretching är värda att gå på för att verkligen fördjupa sig i noggrann teknik (och helt säkert hennes danstimmar eftersom hon ju är proffsdansare i grunden, men har själv inte gått på dem)
    Det som ju också är så bra med yogan är att man ju lätt kan träna hemma eller nån annanstans utan redskap.

    SvaraRadera