onsdag 9 oktober 2013

Vad är detta?

Elliot har alltid somnat fint på dagen efter att han börjat sova i sängen. En gång tidigare för ca.en månad sedan hade han svårt att komma till ro och somna. Somnade till sist i min famn. 

Samma idag! Han har nu pratat och hållit på i en timme i sängen utan skrik, men somnar inte. Vanligtvis somnar han på 5-10 minuter, så detta är super konstigt. 
Någon som känner till fenomenet? Ja hör honom leka där och det är inte alls hans stil. 

2 kommentarer:

  1. Samma har vi varje dag..somnar efter typ 1-1,5h..sen måst man ju ren väcka nomppa då klockan blir massor..jäkligt störande!!! O ser ju att hon e trött..but noooo!

    SvaraRadera
  2. Vi har exakt samma "problem". Vår lill flicka somnar inte mera om dagarna själv som hon alltid har gjort förut. Förut somnade hon typ på 5 min men nu måste vi ge nappflaska så att hon somnar till den. Annars gråter och skriker hon så länge jag tar upp henne från sängen. Tror att det har med åldern att göra. De utvecklas så snabbt och de lär sig så mycket nu att de inte har tid att sova. Sen har de väl lite ångest att bli lämnade ensam. Ja, jag vet inte. Men jobbig period är det nog. Hoppas det blir bättre snart för oss och för små babysarna! :)

    SvaraRadera