tisdag 22 maj 2012

En trötter beebi

Igår var det super varmt, vilket gjorde att Elliot sov mindre än vanligt. Han åt massor, svettades massor och tyckte det var skönt i butikerna när det fanns air-condition. Sedan tog han igen sin sömn och sov hela natten till fem på morgonen och vaknade tie. Så skönt.
Det är många som undrar vad man skall sätta på en bebuli när det är så varmt som det  var igår. Jag personligen upplever det jätte svårt. Mätte igår att inne i vagnen var det -30 grader, int undra på att man int kan och vill sova.
Vi tänkte att nu skall de shoppas lite sommar kläder- men det finns inga "sommar" kläder åt pojkar. Det fanns en massa härliga sommar klänningar åt söta små flickbebisar, men inget "sommar" aktigt åt pojkar. Vanliga bodyn och byxor, några mycket fula shorts.. tråkigt..

Hittade dock ett par härliga beige färgade pellavabyxor, måste idag dock gå och köpa ett par till- dessa var konstigt nog lite för stora på E.

...och hittade annars den alkohol fria skumppan på stocka i jumbo.. jeij..


Mamma, måst du fota... (rättin bakom huve för att tyget blir såå svettigt..) 

2 kommentarer:

  1. alkoholfri skumppa?? whyyy?:) det är ju halva huvin:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. den e jätte god ;) har aldri smaka på en god alkoholfri skumppa ;) får ännu vänta en stund före man kan dricka mera än ett eller två glas normal, så detta är super gott en varm dag som denna :d

      Radera