söndag 20 maj 2012

Skön söndag

Idag har jag promenerat in till centrum, det gick relativt snabbt och de blir ca 8,5 km, så ganska passligt. Försökte hitta Korpihillas Kuusenkerkkä skumppa, men den va slut på Stocka. Synd. Kanske de finns i itis eller jumbo.

 Sedan har vi inhandlat ett nytt matbord idag och stolar. Härligt med ett stort matbord tycker jag. Det ryms 6 personer normalt och sedan med skivan till så ledigt 10 personer.

Vi köpte även ett nytt tv-bord, eftersom E snart kommer att tycka om alla knappar mm. som finns på förstärkaren så. Den har dock mjölkglas och lådor i mitten. Vi har samma series skänk, i vitt och med mjölkglas. .

Är super nöjd!


2 kommentarer:

  1. Fina inköp :) Och hurtigt med promenad ändå in till stan! Fast vädret har ju nog varit så härligt att jag förstår att man helst är ute hela tiden istället för svettig buss. Angående alkoholfri skumppa, när får du börja dricka äkta grejer igen?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. jåå, de var härligt med promenad- skall igen idag gå samma rutt :D Åj, väntar att kunna dricka lite mer än ett glas skumppa nog- men så länge man ammar så- kan vara nog en stund till ännu..

      Radera