måndag 6 augusti 2012

Det skall firas idag

Idag fyller vår son hela sex månader. Tiden har ju gått så fort, man vill lite stanna tiden men samtidigt är det så härligt att se hur han lär sig nya saker. Nästan varje vecka om inte dag lär han sig något nytt.
Vår lilla solstråle vaknar alltid med ett leende på läpparna. Han kan leka för sig själv i sängen en god stund före han börjar med diverse ljud. Det nyaste är att han vet hur bilen,båten eller motorcykeln har för ljud. Brum brum säger de och så brummar han med läpparna.
Han älskar fortfarande att vara på golvet med alla lekaker, men pip-ljud från honom hörs ofta nu när han så skulle villa framåt, men far med rumpan av och ann eller så backar han.
Mat är en stor favorit. Han kan äta tre-fyra måltider per dag, beroende lite på dagen. Ganska rutinerade tider har vi redan. Och vid matbordet får han redan sitta fint med, och att sitta i trippen går redan fint.
Mjölk dricker han med lite sämre framgång, men det går som det går. Ibland bättre och ibland sämre. Men vi fösöker att inte stressa.

Lite bortskämd har han blivit med sina dagsvilor, vagnen skall vara i action. Så det blir många promenader, bra för mig dock. Ibland sover han även bra på balkongen om det är en svalare dag.

Vi har fått en härlig liten prick som är mycket älskad.

Har bakat två söta pajer och en saltig paj, idag får vi far-och morföräldrar på kaffe. Det skall lite firas att vara 6 månader, juh.
Nu väntas det på gäster och lillusen som sover ute på gården. Vill ju inte väcka honom.

2 kommentarer: