måndag 13 augusti 2012

Rådgivnings dags!

Som tur har vädret varit fint idag, vi började promenera med Elliot elva tiden när han somnade och kom hem först tre tiden. Dock hade vi rådgivning, så inte gick vi hela tiden. Som tur!

En till promenad blev det under andra dagssömnen, så detta väder har varit perfekt.

Rådgivnings"tanten" var mycket imponerad av Elliots utveckling. Han visade fint hur han far framåt, ännu lite fjärilsim, som hon kallade stilen. Han kastar sig framåt, efter att han kommit i krypställningen. Men snart kryper han nog säkert.
Och vuxit det hade han, 71 cm och 9,2 kg. Han följer fint sin egen kurva med vikten och längden. Men en stor pojke är han- kollade mitt eget rådgivningskort och jag vägde jämt 9 kg vid ett år. Huisit stor skillnad!

2 kommentarer:

  1. Vilken söt charmör!! :) Jag älskar den där bodyn, men vi har storlek 50-56 så nu lånar en kompis den. Kan inte sälja bort den. Borde köpa en till från Me&I loppiset. Vi skulle kunna ses igen ifall ni har tid!

    SvaraRadera
  2. Den är min favorit dendär bodyn-har t.o.m nästa stolek 86-92, men den e nog huge. En träff låter prima:) ska vi igen ta en promenad och sen om barnen vill leka på vår gård?

    SvaraRadera