torsdag 28 februari 2013

Dagsvilor

Voi voi me Elliots vilor. Han har ju brukat sova mellan 11-12 och 15-16 ish. Numera har han sovit sämre den andra vilan så tänkte att det skulle vara bra att ha bara en vila. I två dagar sov han en vila med 1h20 min och andra dagen 1h15 min.

Idag vaknade han tidigt för att vara han dvs. klockan sju, han slumra i vår säng och vi åt morgongröten först klockan nio. Han klara det bra att vara vaken till lite före tolv, sov i 1h15 min.

Vi var ute en sväng och han somnade klockan 15.15 efter att ha varit vaken i två timmar. Stackarn e så trött.

Men inte kan man ju tycka att detta försök att ändra vilan till en vilan är så bra. Men inte ger vi upp ännu inte.

3 kommentarer:

  1. Kämpa på! Med Elin tog det också en tid (säkert några veckor) det där bytet från två till en vila. Det blir nog bra bara han vänjer sej vid att sova bra en gång.

    SvaraRadera
  2. För oss tog det också en vecka förrän Liam blev van med en vila, men nu när han varit sjuk har han klart fått sova så mycke som han vill :) Liam blir jätte trött där kring 10-11 så då brukar vi alltid hitta på något, typ fara ut före lunch. Men speciellt om han sover för kort dagsvila (alltså typ en timme) så är han no ganska trött tills han går och sova natten.. Lycka till :) och va fin headerbild du har!!

    SvaraRadera
  3. Tack för de peppande kommentarena :) idag var det första dagen som det gick bättre, han sov inomhus i vagnen med fönstret öppet :P (grannarna var ut och härja) Han sov i 1 h 35 min. woop woop, kankse han fattar att sova snart närmare två timmar :P

    SvaraRadera