måndag 11 juni 2012

En vanlig måndag..

Veckosslutet gick igen i ett huj. Igår var en fin fin dag. Våra vänners son fick sitt namn- Erik Valtteri- Super fint. Det var en så fin tillställning och mycket gott att äta.

Idag fick bli en städdag här hemma. Vet inte om det är bara vi, men jag tycker vi städar/dammsugar jämt. Vet inte om det är för att vi är hemma så mycket mera och inte på jobb- men jag kan inte förstå varifrån detta damm kommer ifrån. Någon annan med samma problem? Och dammsugning hör inte till mina favorit sysslor precis. Jag kan bra städa badrum och vessor mm. men dammsugande- ja-a de suger...

Men annars tar vi det lugnt idag. Tror Elliot håller på att få en tand. Han var riktigt ängslig igår- ville tugga på allt och tyckte det var skönt med gnuggning på tandköttet. Han kändes aningen varm också. Man får se.

Idag smakade vi även på en ny sak- nämligen baby risgröt. Har tänkt börja ge risgröt sedan till kvällen så att E skulle vara längre mätt och han verkade tycka om det. Så vi får hoppas på ett hej med risgröten. Potisen är nämligen också riktigt omtyckt.

4 kommentarer:

  1. Vänta bara när han börjar böka i sandlådan, då kommer de först dam in :) Hos oss damsuger ja också nästan varje dag. Vi köpte en akku damsugare, som e lätt att ta fram och damsuga tamburen och köket med. Annars gör ja storstädning en gång i veckan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fundera även på en akkudammsugare- får se om vi skaffar en :d sku man få de värsta snabbt bort.

      Radera
  2. Du måst skaffa en såndär robot-dammsugare som far av sig själv omkring :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. MArtin sku villa ha en sån- men ja tror int den toimar hos oss :P

      Radera