tisdag 26 juni 2012

Mamman i köket

Har idag kockat ihop mat åt lilla E. Tycker det är så roligt att fixa ihop nya smaker han kommer att få smaka på. Men idag har han varit en riktig pratkvarn. Det kommer så mycket 'prat'. Sedan tror jag han har fått snuva, lilla stakin. Får förlja med om det fortsätter med snuvan, hoppas inte. Vi skall nämligen till Sibbo på veckosslutet och till mina föräldrar. Vi åker ju nämligen nästa vecka till Stockholm på fredagen och stannar i tre nätter. Väntar så redan.

Vet någon varifrån man skulle kunna köpa snygga Dregglisar?

Rumpan upp i vädret- vill framåt!!

En vilopaus- har förstått att man kan vila på mumin när det behövs

Morot och morot/potatisblandning

2 kommentarer:

  1. Oj vad duktigt han lyfter rumpan! Snart bär det av :) Agnes vill också SÅ framåt men fattar inte hur hon ska bära sig åt. Efter ett tag av kämpande blir hon arg, lyfter benen och armarna i luften och spratlar som en galen skalbagge som hamnat upp och ner :). Jag har köpt några dreglisar från lindex och kappahl. Lindex hade helt kiva blåvit-randig och kappahl hade tex olika färger med stjärnor. Här, dregglis.se, finns dock många fina tycker jag men har själv inte beställt ännu iallafall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jåå- han har blivit super duktig att lyfta rumpan- men en stund skulle han ännu få vara på plats ;) Elliot blir också lite frustrerad när han inte slipper framåt. Vad bra med dregglis.se, skall kolla om man kan beställa eller kankse man hittar såna i stockholm när vi reser nästa vecka.
      Hittade en på kappahl, men tycker den är så varm när den har fleece undertill. Tack för tipset.

      Radera