måndag 18 juni 2012

Skön måndag

Idag har jag bakat cupcakes, igen.. Elliots fammu har födelsedag imorgon så jag lovade att baka, vilket passar oss utmärkt när jag så tycker om det.
På eftermiddagen rusade vi till bussen, som vi inte slapp in i eftersom där fanns redan en vagn och en gammal mommo som satt på sin rollator. Hade lite lust att fråga henne om hon snällt skulle ha kunnat sätta sig på en bänk så skulle vi bra ha rymmats in, men busskusken stängde snabbt dörrarna. Så vi fick vänta på nästa buss istället, vi rymdes fint med i den.
Väl inne i stan skötte vi några ärenden och sedan fick vi äntligen träffa Hanna och hennes Granne. Det var en så rolig kväll, som gick allt för snabbt. Skulle ha kunnat prata hela natten lång om allt möjligt. Det blev mest babysnack, skulle så ha villat tala bröllop. Hanna och hennes fästman gifter sig nämligen om några månader. Skall bli super skoj med bröllop. Blev även bjuden på mumsig mat- tusen tack för en härlig kväll. 




Bästa sällskapet


Elliot trivdes super bra- vilken lyx med Madde som hade en sitter att låna

Detta fina lamm fick Elliot av Madde
En trötter bebis påväg hem

2 kommentarer:

  1. Vi måste snacka bröllop när vi kommer till er :) En kväll går alldeles för snabbt. Men kul var det så länge det varade. Hoppas Elliot somnande snabbt sen väl hemma igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jåå- definitivt :) Elliot somnade super bra- åt lite till och slocknade på direkten:) bra med att byta till pjamasen färdigt:)

      Radera