måndag 4 juni 2012

på mage är The grej..

Att vara på mage är en höjdare tycker Elliot och komma på mage är nuförtiden hur lätt som helst. Men att orka vara hela tiden på mage är sedan en annan femma. Han skulle villa vara på mage hela tiden. När jag svänger honom tillbaka på rygg så vips e han på mage igen. Jahas, på mage it is då.

Frissa besöket idag tyckte jag lyckades riktigt bra. Färgen fastna och är nöjd, det blev inte mycket klippning så inget nytt att visa precis. Skulle villa ha lite längre hår eftersom vi har ett härligt bröllop på kommande och skulle villa ha håret fast.

Blev yh- mamma för en kväll, pappan i familjen är och se på Metallicas keikka. Själv skulle jag villa fara på J.Lo`s keikka i november- hih. Det kom idag info om att hon kommer till Finland. Skulle lite lite villa gå. Men vem får man med sig på en sån keikka? Min man vill nog absolut inte komma med..wonder why...

Ser på Suurin pudottaja och äter godis. Bra kombination alltså. Det är fasligt hur stora de som är med i tävlingen är. Hoppas innerligen att de lyckas fint. Såg förra säsongens delar, blev riktigt hooked på den. Får se om man hinner se på denna säsong lika flitigt.
Gråter med dem, inte bra när man är lite hormon rubbad ännu. Speciellt med mamman som förlorat sin hela familj i en bilolycka, barnen  var 5 år och 2 1/2 vecka gamla. Får rysningar...

1 kommentar: