torsdag 7 juni 2012

idag fyller jag 4 månader


Idag skall vi fira min fyra månaders dag med att gå på babysim för första gången. Förra veckan skulle det ha börjat, men p.g.a. vattkopporna kunde jag inte gå.

Under denna månad har det hänt en massa. Jag älskar att vara på golvet, lägger du mig på rygg så vips e jag på mage. Jag blir bättre och bättre att svänga mig varje dag. Men förstår kankse inte att det vore bra att vila nacken emellan åt.
Lägger du mig på bara golvet så fösöker jag dra mig framåt, men det är ännu lite svårt, kan lite röra mig till sidan dock.

Sångfågel- det kan du kalla mig, älskar att sjunga med mamma då hon sjunger för mig. Men har varit lite tystare på sistone när jag lärt mig allt möjligt annat nytt. Nämligen att visa tungan är det nyaste nya. Ler du åt mig, ler jag tillbaka med ett stort brett leende och sedan visar jag tungan. Min mamma fösöker säga att det är fult att visa tungan, men jag tycker det är hur roligt som helst. Och att äta på tummen är även en grej jag gillar, hur en mamma fösöker ta bort tummen från munnen så sätter jag den tillbaka eller visar tungan åt mamma.

Sover det gör jag bra. Har min samma rytm som tidigare, sover i två repriser en tupplur på förmiddagen och en på eftermiddagen och sedan somnar jag till natten ca. tie tiden.

Min rytm rubbades bara lite då jag för första gången var sjuk. Fick vattkoppor- mamma kan inte förstå hur någon så liten som jag kan få vattkoppor, men nu har jag haft dem och behöver inte tänka mer på dem.

Är en gosig typ överlag och charmar alla som jag träffar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar