onsdag 7 november 2012

En nio månaders uppdatering

Elliot fyller nio månader idag. Stora pojken. Han har blivit så duktig med många saker.
Han är största delen av tiden en gosig typ. Men temperament börjar han nog ha mer och mer. Får han inte fjärrkontrollen eller tar du bort något han inte får leka med. Åj,så sur man kan bli.
Elliots matvanor är mycket bra. Gröt på morgonen, ca. 8.30 efter att han vaknat, nalle havregrynsgröten är favoriten. Efter gröten blir det lite lek. Elliot leker jätte fint för sig själv på golvet, ibland blir man riktigt överraskad hur han hittar på redan sådana lekar.
Sedan lunch och sovdags. Sova gör han mellan 11-12.30, ibland även längre.
Efter vilan så får han mellanmål, nu går även de fruktpure'na som inte gick då han var yngre. Vi har även börjat med surmjölksprodukter. Naturell yogurt är gott, till nästa blir det fil.

Andra vilan går från 15-16.30, men kan vara mycket kortare Eller ibland till 17 till och med. Det blir middag så fort han vaknat, vanligtvis 17 tiden.
Efter det blir det lek igen.

Elliot går med stöd mot soffan och soffbordet. Annars kryper han för fullt framåt. Att stöta sig har han blivit mästare på, under en vecka har vi haft två fläskläppar, stackaren.

Kvällsgröten är viktig, det blir ca 19 tiden varefter det blir kvällstvätt och lässtund. Vid 20 tiden blir det god natt.

Pottan använder vi flitigt och 9 av 10 gångerna sker det stora bestyren på pottan. Men även kisi gör han bra så att blöjan ibland är torr efter vilan.

Vi har en gosig pojk, som charmat alla på båten. Snart är vi hemma,skönt. Borta bra men hemma bäst.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar