måndag 14 januari 2013

Den lilla busen

Elliot har blivit mer och mer finurlig och han börjar påriktigt förstå massor vad man säger åt honom. Men med en mycket selektiv hörsel dock.

Igår var vi till Sibbo och Elliot fick hälsa på sina farföräldrar och Fasse samt hunden. Hunden var nog pop. Det var så sött att se hur de kunde leka tillsammans.

Idag blev det besöksdag till jobbet. Vi hade bestämt träff med alla mammor som är mammalediga att träffas. Det var roligt att se mina kolleger igen, även om vi ju går till min arbetsplats en gång i veckan på babysim, men då brukar ju ingen typ vara kvar längre för alla har gått hem för dagen.

Elliot har en period nu att dra av sig strumporna så fort han märker att han har möjlighet, idag var det mina strumpors tur. Hoppas detta är en fas, snart hiffar han väll att klä av sig helt som hans pappa gjorde som liten, fick jag höra.

Och sakta men säkert så går nog Elliot snart. Han tar nu typ fyra steg utan problem men sedan kastar han sig framåt. Det ser galet ut.
Annars går han runt med brio vagnen och med annat stöd, vilket han ju nog gjort länge redan. Men krypande har nog minskat lite.



1 kommentar: